Nogavice

nogaviceČe ženska uporabi neprimerne ženske nogavice ob neprimernem trenutku, je lahko rezultat katastrofalen. Se vam ne zdi, da bi bilo morda napačno, da bi uporabili kompresijske nogavice na svečanem dogodku? Kajti pri nekaterih osebah lahko vzbudijo zgražanje in neodobravanje, saj so lahko mrežaste nogavice zelo drzne in erotične. Z nogavicami pa lahko moškemu daste skrivnosten in poželjiv pogled na vašo ženstvenost. Lahko pa nogavice v drugih primerih celo vzbujajo nedostopnost ali pa so neudobne ob neprimerni izbiri v kakšnem vročem ali hladnem vremenu.

V naši spletni trgovini lahko ogledate nogavice vseh vrst in stilov, pred nakupom pa se pametno odločite in preverite, da ste izbrali pravilno velikost. Nato z njimi izpopolnite svoj izgled ter ne pustite moškim dihati. Izberete lahko kompresijske nogavice, otroške nogavice…

SAMOSTOJEČE NOGAVICE

Če si pogledamo industrijo za ženske samostoječe nogavice vidimo, da je veliko različnih vrst, vzorcev ter barvnih kombinacij. Najdete lahko čipkaste, mrežaste, dolge, klasične nogavice in tako dalje. Vse so primerne ob določenih trenutkih, niso pa vse za vsako priložnost. Tudi moške nogavice so različnih barv in oblik.

KOMPRESIJSKE NOGAVICE

Za kakšne neformalne pogovore ali priložnosti ter druženja s prijatelji lahko oblečete kompresijske nogavice, recimo s čipkastim vzorcem. Čipkaste nogavice poudarijo ženstvenost z malo drznimi potezami. Ne se bati, da bo sedaj malo drznosti in seksipilnosti v neskladju z vašimi družbenimi in osebnimi normami, temveč morate gledati na to, da vam bodo ob moških pogledih vlivale samozavest in občutek moči.

Če želite popestriti vaše zakonsko in spolno življenje, so izjemna izbira seksi nogavice z bolj drznimi in erotičnimi potezami. Verjemite, da s takšno izbiro ne boste zgrešili, saj imajo moški zelo radi, da jih presenetite v drzni erotični opravi.

OTROŠKE NOGAVICE

V formalnem ali poklicnem okolju so najbolj primerne nogavice v črni ali sivi barvi ter brezbarvne (prozorne). Te delujejo veliko manj drzno, lahko bi rekli celo skromno in strokovno. S tem ko se v poklicnem okolju izognemo otroške nogavice, se morebiti izgonemo tudi neprimernemu osebnemu odnosu vaših sodelavcev in nadrejenih. Tako ne boste izgubili njihovega spoštovanja. Ne pozabite, da ni ravno najbolj primerno v službi nositi otroške nogavice s kratkim ali celo mini krilom. Ne preveč vpadljive ter klasične enobarvne nogavice so najbolj primerne za formalna okolja.

Nobenega dvoma ni, da bi vas radi fantje in moški videli v seksi nogavicah. Glavno je, da najdete pravilno izbiro, v kateri se boste počutili udobno ter da z nogavicami ne dajete ljudem občutek, da ste manjvredni ali preveč dostopni.

Zraven številnih prodajaln z nogavicami, ki jih lahko najdete v vaši okolici, je na voljo tudi veliko spletnih trgovin, ki vam zagotavljajo vse vrste nogavic, od klasičnih pa tja do seksi in erotčnih.