Ženske frizure s kratkimi lasmi

zenske-frizure

Frizerstvo, kratke frizure

Ženski lasje so nekaj, kar opazi okolica že na daleč. Za lase, ki so zdravi in polni leska, ni potrebno pretirano skrbeti. Če imate dolge lase, si jih lahko občasno samo razpustite, ali pa povežete v preprost čop. V primeru, da si želite lase porezati, pa ne veste, kako boste sprejeti v okolici, vam lahko povemo, da so mnogo bolj praktični, kot dolgi lasje. V tem članku bo tako govora predvsem o kratkih laseh.

Kratke frizure so praktične

Predstavljajte si vroče poletje, ko komaj kaj oblečemo, da nas ne zalije pot. V takšnih dneh so kratke frizure preprosto najboljše, kar lahko imamo na glavi. Dolgi lasje so v vročih dneh v napoto, zato se veliko oseb odloča za skrajšanje las v poletnih mesecih. To je sicer tudi čas počitnic in kopanja na vročem soncu, zato nikar ne pozabimo zaščititi predele, ki so jih sicer pokrivali dolgi lasje. Ta področja kože so največkrat neposončena, zato se koža na teh mestih odzove burneje kot drugje. Dobro je torej tem delom nameniti še posebno pozornost in močnejši zaščitni faktor.

Kratke frizure so raznolike

Kdo bi si mislil, da obstaja toliko različnih pričesk, ki jih je možno oblikovati s kratkimi lasmi. Čeprav se še vedno zdi, da so dolgi lasje, vsaj pri ženskah, nekako v prevladi in obstaja veliko načinov za urejanje teh, kratke frizure ne zaostajajo za dolgimi. Vsaj po številu različnih možnosti so morda celo na prvem mestu. Paž, bob, pixie, prameni, … možnosti je še in še. Kratki lasje, ki navihano krasijo glavo, nikakor niso staromodni. Moderne kratke pričeske so namreč pogoste tudi med zvezdniki današnjega časa, predvsem igralci, pevci in drugimi slavnimi osebami. Kar pobrskajte po spletu in najdite svojo idejo za vašo bodočo frizuro.

Če imamo potrebo po dolgi pričeski, so na voljo podaljški za lase

Prednosti kratkih las so številne, vendar se občasno morda pojavi potreba po dolgih laseh. Rast las je dolgotrajni proces, zato so na tržišču popularni podaljški za lase. Ti omogočajo, da tudi kratke frizure kaj hitro spremenimo v dolge. Podaljške lahko dobimo v različnih barvah, ki se povsem skladajo z našo naravno barvo las. Prav tako so možne kombinacije, v kolikor imamo lase pobarvane, posebej če se odločimo za podaljške iz naravnih las. Te je možno po potrebi tudi pobarvati, da se ujemajo z barvo naših las. Možnosti pritrditev na lasišče je več, kar se pred samim postopkom tudi dogovorite z vašo frizerko ali frizerjem.