Sončne elektrarne so danes zelo veliko vprašanje marsikoga

Od fanta prijatelj si je pred kratkim delal hišo. Sam se je odločil, da bi si rad sam zgradil hišo, zato, da bi ceneje prišel skozi. Tudi naju je prosil za pomoč, saj ni vedel točno, kako se vsega lotiti. Rekel je, da potrebuje čim več prijateljev, ki bi mu bili pripravljeni pomagati. Seveda sva bila midva za, saj sva mu želela čim bolj olajšati zadevo.

Samo konstrukcijo hiše smo zgradili res zelo hitro in delo je potekalo brezhibno. Potem pa so prišli seveda drugi problemi, kjer pa se je veliko stvari tudi ustavilo, saj moj prijatelj ni vedel točno, kaj bi naredil. Prišli smo do tistega dela, ko je bilo potrebno namestiti elektriko, vodo, gretje in podobno.

Sončne elektrarne so danes zelo veliko vprašanje marsikoga

Vsi prijatelji, ki so mu pomagali, so ga tudi začeli spraševati glede sončne elektrarne. Vsi govorijo, da so sončne elektrarne res zelo dobre in da mu pri temu res ne bo žal a prijatelj od fanta se enostavno ni moral odločiti za pravo stvar. Seveda sem v tistem momentu jaz stopila spredaj ter vse ustavila in jim rekla, da ga morajo pustiti pri miru, saj tukaj se mora čisto sama odločiti za tisto, kar želi.

Rekel mi je, da za sončne elektrarne ni prepričan samo zaradi tega, ker z njimi res nima izkušenj in nobeden v njegovi familiji tega ne pozna. Jaz sem mu rekla, da mora res zelo dobro premisliti ter spraševati tiste ljudi, ki sončne elektrarne imajo ter jih vprašati in prositi, da bodo res resnični in da bodo povedali točno tako, kot je. Na koncu smo ugotovili, da so sončne elektrarne res nekaj, kar se splača in da bomo naš prijatelj res vesel za to.

Na koncu se je odločil ravno za sončne elektrarne in še dandanes je s to odločitvijo res zadovoljen in si ne bi nikoli več premislil. Cenovno je prišel res zelo poceni skozi vse in res smo ponosni na njega, da mu je uspelo priti do tega cilja, ki si ga je zadal in da je vse to naredil sam oziroma s pomočjo svojih prijateljev.