Terasa je lahko odličen začetek dneva

Tisti, ki imajo pred hišo ali stanovanjem majhno ali veliko teraso, je to lahko za njih velik plus ob jutrih. Zjutraj ko se zbudimo, si naredimo kavo ali čaj, gremo na teraso in uživamo svežino jutranjega zraka in opazujemo kako se narava prebuja. Ni lepšega kot to, da začnemo dan zunaj v miru.

Teraso lahko izkoristimo tu za druženja ali skupna kosila. Tudi kosilo zelo paše jesti zunaj na svežem zraku. Če je vremo lepo, ni preveč mrzlo ali vroče, je to popoln dan, da ga preživimo zunaj. Povabimo svoje najbližje ali pa prijatelje na kosilo ali pijači, kot neko druženje na prostem. Sprostitev in uživanje z ljudmi ali pa tudi sami, če želimo.

Terasa je lahko odličen začetek dneva

Odvisno od tega kakšno teraso imamo, na podlagi tega lahko potem naredimo prostor lepo, udoben in sproščujoč. Če je terasa majhna, bo mizica in dva stolčka popolnoma dovolj. Na taki terasi lahko lepo spijemo kavo z nekom ali pa se družimo s prijateljem ali prijateljico. Če pa je terasa malo večja in imamo tudi travnik, pa lahko zraven mize in stolov postavimo še kaj. Po travi se lahko igrajo otroci, postavijo kak šotor, lahko imamo postavljen tudi kakšen žar ali kaj podobnega, za piknike v poletnem času. Postavimo lahko streho za senco in za zaščito pred dežjem. Lahko si na terasi ustvarimo tudi nek majhen vrtiček z rožami ali zelenjavo. To je zelo blizu hiše ali stanovanja, kar pomeni, da imamo vrtiček praktično na očeh in blizu.

Veliko stvari si lahko ustvarimo na terasi. Odvisno je le od prostora in kaj želimo imeti. Če imamo velike sanje ampak majhno teraso, potem ne moramo veliko narediti, razen če teraso povečamo ali pa spremenimo idejo in naredimo nekaj zelo dobrega iz tiste majhne terase in to lahko izpade še boljše kot pa tiste sanje, ki smo jih imeli za neko veliko teraso.