Zakaj toliko slišimo o bolezni rak

Zakaj toliko ljudi danes zboli? Zakaj se bolj ne čuvamo, takrat ko imamo možnost in uničujemo svoje telo, da ima potem bolezen, kot je rak vse možnosti, da vstopi v naše telo. To mi ne bo nikoli jasno, še kako dobro vemo, kaj naše telo potrebuje, da bo zdravo in s čim si telo uničujemo, pa vseeno počnemo vse to. Kako neumni smo včasih, ko resnično mislimo, da mi rešujemo cel svet in da bo brez nas vse propadlo. Čisto nič ne bo propadlo, vse kar se bo zgodilo, bomo zboleli in takrat bo prepozno. Kako grozna in zahrbtna je ta bolezen rak, včasih nas niti ne opozori, da se bo to zgodilo.

Jaz sem začela poslušati svoje telo in od kar to počnem vidim, da se veliko boljše počutim, mogoče potrebujem samo en kratek sprehod ali samo eno kavico polno smeha z prijatelji in je to dovolj, da bolezen, kot je rak nima možnosti vstopa v moje telo.

Včasih gledam ljudi, ki so prepričani, da za njih bolezen rak ne obstaja, ki so tako samozavestni in mislijo, da so pojedli pamet celega sveta, po drugi strani pa so čisto izčrpani. In oni ne pustijo, da jim pomagaš, ker jim je iz počasti in so prepričani, da oni vse znajo. Ja, to so ljudje, ki na koncu zbolijo, potem pa se sprašujejo, kaj so delali narobe. Če bi si takrat dovolili, da jih svet včasih ne potrebuje in da lahko vse teče brez njih, bi mogoče danes bili zdravi in potem se čudimo, da ima bolezen rak tako lahko pot v naše telo. Če ste sami poskrbeli za to, da ste ga izželi, da ste ga uničili. 

Ta naš tempo življenja nam ne prinaša nič dobrega, saj veste , ko pravijo, da ko smo mladi služimo denar, da se bomo kot stari lahko zdravili. Te besede imajo še kakšno močno sporočilo, da bolezen, kot je rak lahko prinesemo sami.