Končno bo tudi pri na malce boljša sedežna garnitura, in to, brez da bi jo kupili

Lastnica hiše, katero najemamo, se je odločila, da bo kupila novo sedežno. Ker ne ve kaj bi s tisto sedežno, ki jo ima sedaj, jo je ponudila, da jo lahko vzamemo mi.

Končno bo tudi pri na malce boljša sedežna garnitura, in to, brez da bi jo kupili

Najprej sva se dogovorili, da pridem do nje pogledat sedežno garnituro, če mi pravzaprav ustreza, ker je menda zelo velika. Potem se bova pa dogovorili, da nam jo dostavijo. Naslednji dan sem res odšla do nje, da sem videla sedežno garnituro in res je zelo lepa. Dogovorili sva se, da nam jo bodo pripeljali v roku enega tedna. Žal pri nas nihče ni tako močan, da bi lahko to prenesli v hišo, tako, da bo morala naročiti delavce, ki bodo to pripeljali.

Že lep čas sem razmišljala, kaj bi lahko naredila, da bi imela boljšo sedežno, ker je bila ta res že za nikamor. Do sedaj sem imela le podatek, da lahko to dam na odpad in kupim novo. Ampak tega nisem želela narediti, ker mi ni do tega, da kupujem za najemniško hišo svoje pohištvo, ki ga bom potem morala zopet seliti ali pa prodajati. Že tako sem mnenja, da je najemanje nepremičnine proč vržen denar, zato se izogibam dodatnih stroškov oziroma dodatne izgube denarja. Žal pa ta trenutek še nismo tam, da bi lahko kupili hišo ali stanovanje.

Sedaj imam eno uganko rešeno, ker bom imela novo sedežno garnituro, ki je zelo lepa in ohranjena. Res me je že obremenjeval ta del, ker res ni bil ne videz obstoječe sedežne prijeten, še manj pa občutek, ko sem bila na njej. Ampak dokler ni bilo druge rešitve sem se morala sprijazniti s tem.