Nove navade in maskara, ki je ponovno med mojimi ličili

Poleg tega, da sem si kupila serum za rast trepalnic, pa mi bo od sedaj naprej delala družbo tudi maskara, ki sej jo bom ponovno morala naučiti uporabljati. Več kot leto dni je nisem imela doma, kaj šele, da bi jo prijela v roko. Ta nakup bi lahko opravila že mnogo prej, ampak, se prav nisem mogla spraviti v to, da si kupim ličilo, za katerega ne vem, kakšnega potrebujem kupiti. Tako kot je težko izbrati pravi serum, je težko izbrati, katera maskara, bo tista prava. Spet bom imela ogromno dela temi ličili, preden bom našla pravo kombinacijo za vse.

Res sem po tiho mislila, da sem se znebila dela s trepalnicami, kljub temu da sem vedela, da ne bo to trajalo v nedogled. Tudi ne bi bilo odbor, če bi si neprestano lepila umetne trepalnice. Nočem niti pomisliti, kaj bi se zgodilo z mojimi trepalnicami, če bi bilo tako. V resnici sem pa tudi vedela, da to ne bo trajalo v nedogled. Upala sem le, da ne bo tako hitro minil čas, ko bo to trajalo. Ampak je. In sedaj me čakajo naravne krajše trepalnice in maskara, s katero se bom mazala. Zagotovo mi pa tudi nekaj neuspelih poizkusov ne uide. Računam pa na začetniško srečo, da bo vsaj prvih nekaj poizkusov uspešnih. Za boljši začetek novih navad.

Nove navade in maskara, ki je ponovno med mojimi ličili

Kar sem si kupila je bila maskara, ki je trepalnice podaljševala in gostila in res upam, da bo tudi to naredila. Nekatere to obljubljajo, potem pa ni nič od njih. Vem, da sem imela neko podobno izkušnjo nazadnje, ko sem si jo kupila. Ne bom je pa testirala danes, ker sem si že nanesla serum. To bi pa pomenilo, da bi verjetno uničila učinek seruma. Ta trenutek res ni nujno, da je maskara, na mojih trepalnicah, ker nikamor ne grem in je popolnoma v redu, da je tako.