Za osvežitev vašega doma lahko zamenjate rolo zavese

Še kako lepo se nam zdi, če v svojem domu kaj spremenimo in kupimo kaj novega, da naš dom naredi lepši. Seveda pa je za to potreben čas in denar. Pri nas to pogosto počne mož. Vedno dobi kakšno novo idejo, tokrat pa sem bila na vrsti jaz in želela sem si zamenjati rolo zavese, ker sem imela preveč klasične.

Ne bom rekla, da niso služile svojemu namenu do sedaj, tudi takrat, ko sem jih izbrala, sem verjetno za tisti čas izbrala lepe. Ker pa se naši okusi spreminjajo, sem tudi sama spremenila svoj okus in mi klasične rolo zavese niso bile všeč. Želela sem si pisanih zaves. Nikoli prej na to ne bi pomislila, vedno sem bila bolj klasični tip človeka, zato sem tudi imela enobarvne zavese in sedaj je čas za spremembo. 

Naša okna so precej velika, tako da strošek ni bil majhen, ko sem vse skupaj seštela, sem še enkrat resno razmislila, ali si to res želim. Videla sem, da mi stare rolo zavese enostavno niso več všeč in da si res želim novih. Ko sem jih naročila, sem čutila, da delam prav. 

Komaj sem čakala, da jih skupaj z možem montirava, ker sem vedela, da bo videz našega doma čisto nekaj drugega, kot pa je bil prej. Nisem potrebovala slik na steni, ker so pisane rolo zavese, imele prekrasni vzorec. Če bi imela še slike, bi vse skupaj bilo preveč pisano. 

Tudi mojemu možu so rolo zavese bile lepe, on mi je že prej rekel, da imamo preveč klasične rolo zavese in da bi lahko imeli bolj pisane, a takrat meni to še ni bilo všeč. 

Za osvežitev našega doma so sigurno prav prišle pisane rolo zavese, ki so imele različne vzorce rož. Sedaj je v našem domu več barv, kar naredi dom lepši in toplejšega videza.